"INNOVATION IS ALL ABOUT BREAKING BOUNDARIES"
STANDAARD EN DECORATIEF
"INNOVATION IS ALL ABOUT BREAKING BOUNDARIES"
ARMATUREN
"INNOVATION IS ALL ABOUT BREAKING BOUNDARIES"
SOLAR

Producten

Lighting Pole Services beschikt over een breed productenpakket. Naast het ontwerpen en leveren van lichtmasten (in allerlei vormen en materialen) hebben wij tevens een kwalitatief hoogstaande armaturenlijn. Niet alleen de kwaliteit van deze armaturenlijn is boven vele verwachtingen, het design is oogstrelend en prijstechnisch ook nog eens erg interessant. Om het plaatje compleet te maken, ontzorgen wij onze klanten en leveren wij alle mogelijke service. Gedurende de ontwerpfase, maar ook zeker tijdens en na het afronden van projecten.

LEES VERDER

Duurzaam

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ons een vanzelfsprekend gegeven en zien wij als maatwerk. Voor iedere onderneming zien de MVO-activiteiten er anders uit. Dit hangt af van bedrijfsgrootte, sector, cultuur van de onderneming en bedrijfsstrategie. MVO is voor ons een proces en geen eindbestemming. Onze doelen die wij nastreven veranderen in de tijd en met elke bedrijfsbeslissing. Er wordt door onze onderneming en aangesloten partner bedrijven gezocht naar haalbare stappen om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven, elke dag weer.

LEES VERDER

Over ons ...

Als de duisternis invalt zijn we allemaal afhankelijk van kunstmatig licht om nog te kunnen navigeren door stad en land. De firma Lighting Pole Services is een handels- en engineering onderneming uit Waalwijk met een expertise rondom het ­leveren en creëren van lichtmasten en armaturen in de breedste zin van het woord. Een hechte groep leveranciers en partners vormt samen met Lighting Pole Services een powerhouse van licht experts.

LEES VERDER